Pääsin mukaan Hopottajien kampanjaan ja testaamaan uusia God Morgon Bifido mehuja. Tehtävänä oli ostaa 10 eurolla mehuja K-kaupasta. Tehtävä osottautui vähän hankalaksi kun ei mistään mehuja meinaa löytyä.. Meidän omassa K-Extrassa ei ollut näitä ollenkaan ja Nummelan Cittarista löytyi vain omenaa. Omenaa ostinkin ja myöhemmin appelsiinin kun sellainen käveli vastaan. Mehujen hinta on 1,79 € ja siitä vähän ylöspäin.

En itse voi sietää appelsiinimehuja joissa on hedelmälihaa. Aviomies kuitenkin tykkää nimenomaan sellaisista, joten ostin pari appelsiinia hänelle ja minulle ja pojalle omenaa. Omena oli aika omituisen näköistä, sellaista sameaa. Tuoksu oli enemmän omenainen kuin tavallisten omenamehujen. Omenapiirakka tuli mieleen :) Makukin oli oikein hyvä, ei kuitenkaan ehkä niin raikas kuin tavalliset omenamehut.

Ystävien kanssa Hopotettiin vielä myöhemmin jälkiruokien yhteydessä. Hyvin maistui heillekin. Hinnaltaan nämä ovat ihan ok joten ostan varmaan jatkossa tuota appelsiinia miehelleni.