Viimeiset kolme!
Tyttö kyllä söi kaikki paitsi neljän viljan puuroa hyvällä ruokahalulla. Itselleni kuitenkin tuli mielikuva, että suosikit oli

Persikkainen kaurapuuro
Vadelma-kaurapuuro
Omena-kaurapuuro
Puolukkainen puuro

Näitä neljää ostan taatusti jatkossakin.

Avaamatonta pakettia 10-15sec mikrossa ja jääkaapissa säilytettyä vähän pidempään. Kaikki tietää, että nälkäinen lapsi ei kauaa jaksa odotella..


Persikkainen kaurapuuro (5 kk+) on mieto ja lempeä lapsen ensipuuro, maidoton ja sokeroimaton - MAISTETTU, 2x puolikas purkki ja hyvin upposi.
Vadelma-kaurapuuro (5 kk+) on runsaasti vadelmaa (15 %) sisältävä mieto ja lempeä ensipuuro - MAISTETTU, hyvin maistui. Tätä on ennenkin syöty.
Puolukkainen puuro (6 kk+) on maidoton ja runsaasti marjaa (10 %) sisältävä puuro - MAISTETTU. Hyvää oli! Tuoksu oli niin hyvä, että olisi tehnyt mieli itsekin syödä.

Neljän viljan puuro (6 kk+) on sokeroimaton, herkullinen viljapuuro MAISTETTU. Liian vetistä, maku kuitenkin ihan hyvä.
Hedelmäinen puuro (6 kk+) on maidoton ja runsaasti hedelmää (20 %) sisältävä puuro. MAISTETTU. Hyvä koostumus, hyvä maku.
Kuningatarpuuro (6 kk+) on maidoton ja runsaasti marjaa (16 %) sisältävä puuro. MAISTETTU. Ei mitenkään äidin suosikki mustikoiden takia, mutta neidille tuntui maistuvan.
Luumupuuro (8 kk+) on maidoton, sokeroimaton ja täysjyvää sisältävä puuro - MAISTETTU. Sokeroimaton, mutta mulle jäi itselle tästä jotenkin tosi makea "fiilis". Hyvin tuntui kuitenkin tekevän kauppansa.
Aprikoosi-omenapuuro (8 kk+) on maidoton, sokeroimaton ja täysjyvää sisältävä puuro - MAISTETTU! Hyvää oli tämäkin. Kaikkien näiden koostumus on ollut varsin miellyttävä.
Omena-kaurapuuro (8 kk+) on hyvin hedelmäinen ja sokeroimaton täysjyvää sisältävä puuro. MAISTETTU! Tosi hyvää, hyvä koostumus eikä yhtään liian klimppistä meidän sihtikurkullekaan :)
Puolukkainen ruispuuro (1-3 v) on hyvin marjaisa ja täysjyvää sisältävä puuro isommalle lapselle - MAISTETTU! Skeptisenä laitoin puuroa lautaselle ja olin varma, että joudun heittämään ne pois. Mutta kuinkas sitten kävikään, tyttö söi lautasen tyhjäksi! Vaikka tämä oli isommille lapsille tarkoitettu, ei ollut liian klimppistä. Kuitenkin selkeästi tuhdimpaa tavaraa. Tuoteselostetta lukiessani en kyllä huomannut kummoista eroa esim. 5kk puuroon. 5kk puurosta sai 5kcal enemmän/100g ja proteiiniakin oli pikkuisen enemmän. Melko samaa tasoa nämä taitaa kuitenkin kaikki olla, maku vaan vaihtelee.



Tämä maistelu oli nyt tässä. Kiitämme ja jätämme viimeisen raportin :)