Taas on maisteltu lisää puuroja. Punaisella uusimmat. Täytyy pistää vipinää lusikointiin, kampanja loppuu ihan pian! 3 vielä maistamatta. Muutama uusi maku pääsee ehdottomasti jatkossakin kauppalistalle.

Persikkainen kaurapuuro (5 kk+) on mieto ja lempeä lapsen ensipuuro, maidoton ja sokeroimaton - MAISTETTU, 2x puolikas purkki ja hyvin upposi.
Vadelma-kaurapuuro (5 kk+) on runsaasti vadelmaa (15 %) sisältävä mieto ja lempeä ensipuuro - MAISTETTU, hyvin maistui. Tätä on ennenkin syöty.
Puolukkainen puuro (6 kk+) on maidoton ja runsaasti marjaa (10 %) sisältävä puuro - MAISTETTU. Hyvää oli! Tuoksu oli niin hyvä, että olisi tehnyt mieli itsekin syödä.

Neljän viljan puuro (6 kk+) on sokeroimaton, herkullinen viljapuuro MAISTETTU. Liian vetistä, maku kuitenkin ihan hyvä.
Hedelmäinen puuro (6 kk+) on maidoton ja runsaasti hedelmää (20 %) sisältävä puuro. MAISTETTU. Hyvä koostumus, hyvä maku.
Kuningatarpuuro (6 kk+) on maidoton ja runsaasti marjaa (16 %) sisältävä puuro. MAISTETTU. Ei mitenkään äidin suosikki mustikoiden takia, mutta neidille tuntui maistuvan.
Luumupuuro (8 kk+) on maidoton, sokeroimaton ja täysjyvää sisältävä puuro
Aprikoosi-omenapuuro (8 kk+) on maidoton, sokeroimaton ja täysjyvää sisältävä puuro
Omena-kaurapuuro (8 kk+) on hyvin hedelmäinen ja sokeroimaton täysjyvää sisältävä puuro. MAISTETTU! Tosi hyvää, hyvä koostumus eikä yhtään liian klimppistä meidän sihtikurkullekaan :)
Puolukkainen ruispuuro (1-3 v) on hyvin marjaisa ja täysjyvää sisältävä puuro isommalle lapselle