Viaplay on Skandinavian johtava tv-ohjelmien, elokuvien ja urheilun verkkopalvelu. Palvelu toimii netin välityksellä missä ja milloin tahansa. Palvelun valikoimaa laajennetaan jatkuvasti ja tarjolla katsottavaksesi on aina uutta ja suosittua sisältöä. Useita tv-sarjoja ja tuhansia leffoja - katso niin paljon kuin haluat. Ei mainoksia, ei sitoutumista. Kampanjassa Hopottajat saavat testattavakseen Viaplayn TV+Leffapaketin veloituksetta 2 kuukauden ajaksi (Norm. 9,95 e/kk). Tällöin pakettiin kuuluvia elokuvia ja tv-sarjoja voi katsoa niin paljon kuin haluaa. Viaplayssa on mahdollisuus myös vuokrata leffoja, nämä on merkitty erikseen ja ne eivät kuulu kampanjaetuun.


Rekisteröidyin tänään palveluun. Muutama jo aiemmin seuraamani sarja sieltä ainakin löytyi. Myös perheen esikoiselle (7v.) löytyi muutamakin hyvä elokuva, mm. Gnomeo & Julia jonka poika varmasti katsoo heti kun tulee kotiin. Silmään osui myös karvakamut 3. Sarjoista Pushing Daisies on vanha suosikkini jota en ole pitkiin aikoihin nähnyt. Uskoisin, että aviomiehenikin löytää jokusen elokuvan, jonka haluaa katsoa.

Teen töitä kotona tietokoneella. Iso näyttö antaa mahdollisuuden katsoa samalla ohjelmia netistä. En ehdi istua ja katsoa telkkaria niin paljon kun haluaisin.. nykyään suurin osa suosikeistani löytyykin netti-tv:n puolelta joten katson ne työpäivän aikana... Mainittakoon vielä, että työskentelen itselleni joten ei tarvitse pelätä pomoa :)